Denne side bruger cookies. læs mere

Historie og baggrund

Gennem årene blev det tydeligt for os at rideklubberne havde brug for et skræddersyet administrationssystem som er tilpasset netop deres behov, for at fungere optimalt. Vi så et stort potentiale i at forenkle og samle hele rideklubbens administration i ét system, lige fra regnskab til medlemsstyring. 

Med over 8 års branchekendskab og med input fra over 20 rideklubber blev der dannet et solidt grundlag som vi har benyttet for at udvikle og sammensætte et intuitivt og skalerbart administrationssystem, som kan tilpasses den enkelte rideklub.

Vision

Zakobo ApS skal være det mest attraktive administrationssystem for både samarbejdspartnere og medarbejdere. Medarbejdere og samarbejdspartnere skal opleve Zakobo ApS som den IT virksomhed, man helst vil arbejde for eller sammen med.

Mission

Zakobo ApS leverer skræddersyede SaaS løsninger til sportsklubber, organisationer, foreninger og kommuner m.v. Vores mission er at:

  • Zakobo er innovativ og på forkant med udviklingen
  • Zakobo er hurtigt, stabilt og velfungerende
  • Zakobo er let anvendeligt for alle, uanset IT niveau
  • Zakobo er tilpasset til den enkelte kundes behov
  • Zakobo leverer professionelle, responsive, seo optimerede hjemmesider til alle kunder
  • Zakobo support tager sig tid til at rådgive og hjælpe på bedst mulig vis
  • Zakobo overholder altid det som vi lover

Medarbejdere

Simon Nielsen

Adm. Direktør & Medstifter

Simon har 5 års branche erfaring med projektstyring, salg, markedsføring og ledelse. Han har i den periode afholdt over 500 møder med foreninger, klubber, organisationer, virksomheder, kommuner, unioner og er 100% opdateret på hvad kunderne efterspørger.

Martin Brink Madsen

IT-Chef & Medstifter

Martin lever og ånder for kodning samt udvikling af hjemmesider. Han har over 10 års erfaring, og er altid åben for nye interessante opgaver og udviklinger. Martins favorit programmeringssprog er PHP som han også har benyttet til at kode Zakobo.

Jesper Hvolgaard

Salgskonsulent

Jesper har siden 2004 arbejdet med salg og support og har dermed et bredt kendskab. Jesper står for kontakten til nye kunder og hjælper også til i supporten.

Stian M. Larsen

Supporter

Stian bringer stor erfaring i at arbejde med mennesker både i forståelse og problemløsning.

Rasmus Dal

Backend udvikler

Rasmus bringer en stor erfaring i design af data-, softwarearkitektur og backend udvikling.

Jan-Nilas Gerth

Frontend udvikler

Jan bringer en stor erfaring i design af brugergrænseflader, frontend-arkitektur og udvikling af interaktive webapplikationer.